HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

W3C tag lett a Cylex - Sajtóközlemény

2009.07.01. 09:19 emerikusz

A népszerű Cylex Tudakozó portált működtető romániai székhelyű cég belépett a “World Wide Web Consortium” (W3C) nemzetközi szervezetbe ahol elsősorban a Magyar Iroda munkájában kíván részt venni.

A W3C webes szabványokat dolgoz ki és célja az, hogy kiaknázza a Web összes lehetőségét az információs fórumok, a kereskedelem, a kommunikáció és a kollektív tudás terén egyaránt.

A Cylex egy Romániában bejegyzett nemzetközi vállalat amelyik világszerte szolgáltat olyan ingyenes B2B és B2C megoldásokat, amelyek megfelelnek a legújabb internetes szabványoknak és technológiáknak.  A cég két éve van jelen Magyarországon a Cylex Tudakozó cégkatalógussal  amelyik azóta piacvezetővé vált az internetes tudakozók terén.  A Google üzleti modelljét  alkalmazva lehetővé vállt, hogy a feliratkozó cégeknek ne kelljen fizetniük egyetlen szolgáltatásért sem és folyamatosan kaphassanak újabb és újabb lehetőségeket  vállalkozásuk népszerűsítéséhez. 

A Cylex mint “Premium AdSense Publisher” folyamatosan együttműködik a Google-el annak érdekében, hogy a keresőóriás által biztosított szolgáltatások hatékonyan épülhessenek be a rendszerbe.  Ilyenek a térkép és útvonaltervező, street view, megjelenés a térképes keresőben (maps.google.com) illetve a videókeresőben (video.google.com),  mikroformátumok stb.

A cégek számos ingyenes szolgáltatás közül választhatnak:  cikkek, hírek, cégbemutató videók feltöltése,  ingyenes telefonhívás az adatlapról, beépíthető térkép, termék- és szolgáltatáskatalógus, álláshirdetés feladása stb.

A Cylex Tudakozó ugyanakkor közösségi oldalként is működik ahol a tagok véleményeket írhatnak cégekről, szolgáltatásokról, termékekről és megoszthatják azt ismerőseikkel.  Ettől az interaktivitástól és a látogatók egymással folytatott kommunikációjától vállt a Cylex Tudakozó igazi webkettes oldallá.

A Cylex azért tartja fontosnak a W3C tagságot, hogy a lehető leghamarabb megismerje az új technológiákat és beépítse azokat a szolgáltatásaiba, ugyanakkor aktívan részt kíván venni az internet jövőjének alakításában.

###

Szólj hozzá!

Címkék: sajtóközlemény w3c cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr331219456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása