HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Cylex Tudakozó hírlevél - 1.

2010.02.02. 17:51 emerikusz

 

Engedje meg, hogy felhívjuk a figyelmét a most induló új ingyenes szolgáltatásunkra – az Önök által feltöltött hírek, cikkek, termékek, szolgáltatások stb. ezután még több potenciális ügyfélhez fognak eljutni a hetente kiküldött hírlevelünk által.
-          Új ingyenes szolgáltatások
Ugyanakkor rendszeresen értesítjük Önt a Cylex Tudakozó portálon történő fejlesztésekről, új ingyenes lehetőségekről vállalkozása népszerűsítéséhez.
-          Hasznos tanácsok
Szándékunkban áll SEO tanácsokat is adni, valamint elmagyarázni, hogy mi az, amiben segítheti a Cylex Tudakozó az Ön vállalkozását népszerűbbé válni az interneten.
-          Miért érdemes velünk hirdetni?
Jelenleg a Cylex Tudakozó Magyarország leglátogatottabb cégkereső rendszere, napi több tízezer Google keresésre a mi oldalainkat választják a felhasználók a találatok közül. 7-es Google PageRank-el magasan kiemelkedik a hasonló jellegű internetes cégkeresők közül.
A termék- és szolgáltatáskatalógusba bekerülő bejegyzések pár perc múlva már megtalálhatóak a Google keresőben és rendszerint az első oldalon láthatóak. Ugyanez a helyzet a felhasználók által megfogalmazott véleményekkel.
-          Kiaknázatlan lehetőségek
Töltsön fel minél több terméket és szolgáltatást, képekkel és sok szöveggel. Látogassa meg az új ügyfélszolgálati oldalunkat és fedezze fel ingyenes szolgáltatásainkat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: seo ingyenes hírlevél optimalizálás cylex tudakozó newsletter

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr991723286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása