HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Cylex Tudakozó hírlevél - 3.

2010.02.04. 13:16 emerikusz

 

Tisztelt Ügyfelünk!
Saját honlapja optimalizálása mellett érdemes kis időt fektetni a Cylex Tudakozós adatlapjának népszerűsítésére is. Mi rengeteg időt, energiát és pénzt fektetünk abba, hogy a Cylex Tudakozón található tartalmak jó helyen szerepeljenek a Google találati listákon - együttes erővel garantált a siker.
1.       Bőséges, egyedi és hasznos tartalom. Igyekezzen minden lehetőséget kihasználni ahol adatokat tölthet fel az adatlapjára (leírások, kulcsszavak, termékkatalógus, cikkek stb.) Próbáljon meg olyan szövegeket használni, amelyek nem szerepelnek sehol máshol. Ne másoljon módosítás nélkül szövegeket a honlapjáról. Fontos, hogy a látogatóknak hasznos legyen a tartalom – ami jó a felhasználóknak jó a Google-nek is. 
Kiemelt szerepük van a vállalkozásokról, szolgáltatásokról írt véleményeknek. Kérje meg elégedett ügyfeleit, hogy az oldalra regisztrálva írják meg tapasztalataikat. Nincs jobb reklám, mint egy elégedett ügyfél ajánlása, de csak akkor, ha a hozzászólás hiteles és nem „PR szagú”.
A Google azokat az oldalakat szereti (hosszú távon) ahol rendszeresen jelennek meg új tartalmak, más szóval az oldal „él”. Lépjen be időnként az ügyfélszolgálati oldalra és tegyen közé friss híreket, töltsön fel új termékeket stb.
2.       Természetes linkek. Helyezzen el honlapján és más weboldalakon hivatkozásokat az adatlapja felé. Egy hivatkozás akkor természetes, ha kapcsolódik a szövegkörnyezethez és a látogató számára hasznos szolgáltatást ajánl. Példák:
-          Írja meg véleményét cégünkről itt.
-          Ügyfeleink mondták rólunk a Cylex Tudakozón. Írja meg Ön is tapasztalatait, negatív kritikákat is szívesen várunk.
-          Adatlapunk a Cylex Tudakozó cégkatalógusban. A Cylex Tudakozó a leglátogatottabb internetes cégkereső.
-          Honlapunk keresőoptimalizálásában segítséget nyújt a Cylex Tudakozó.
-          Térkép és útvonaltervező hozzánk.
-          Hívjon minket ingyenesen a Cylex Tudakozó segítségével.
-          Látogassa meg termékkatalógusunkat.
-          Térkép megtekintése Google Earth segítségével.
 
Töltsön fel legalább 5 képpel ellátott terméket és építse be a „forgóhintát” honlapjába. A beilleszthető kódot megtalálja az ügyfélszolgálati oldalon.
 
3.       Bookmark oldalak. Számos bookmark vagy könyvjelző szolgáltatás található az interneten, ezek kitűnő lehetőséget biztosítanak arra, hogy megossza az adatlap elérhetőségét ismerőseivel. Hamarosan megjelennek a kis ikonok adatlapján, amelyek segítségével Ön és a látogatók is könnyedén lementhetik és megoszthatják az adatlap URL-jét.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon seo keresőoptimalizálás térkép ingyenes content bookmark optimalizálás tudakozó vélemények cylex reviews linkkatalógus cylex tudakozó newsletter ingyenes telefonálás természetes linkek

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr851729090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása