HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Online marketing előadás

2010.07.26. 11:29 emerikusz

        Múlt pénteken egy sikeres előadást tartottunk a Szentendrei Kistérségi Ipartestület meghívására „Hogyan aknázhatjuk ki költséghatékonyan az internet nyújtotta lehetőségeket?” címmel. A jelen lévő kisvállalkozók megismerkedhettek az internetes marketing alapjaival és megtudhatták hogyan használhatják ki a Cylex Tudakozó nyújtotta ingyenes lehetőségeket.

        Jó volt hallani, hogy azok akik már felismerték a Cylex Tudakozóban rejlő lehetőségeket forintban mérhető pozitív változást tapasztaltak. Simon László aki többek között gépek kölcsönzésével, szervizelésével és árusításával foglalkozik Szentendrén illetve Szolnokon arról számolt be, hogy egyre több megkeresés érkezik a Cylex Tudakozó látogatói részéről amióta komolyan foglalkozik adatlapjával.

Szólj hozzá!

Címkék: online marketing szentendre optimalizálás ipartestület cylex tudakozó szkit

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr862176851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása