HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Új hirdetési modell a Cylexen

2010.10.01. 09:42 S. Zoltán

Mi itt, a Cylex Tudakozónál mindig figyelemmel kísérjük látogatóink és a hozzánk feliratkozott cégek igényeit. Ingyenes szolgáltatásainkkal igyekszünk a kis- és középvállalkozások számára is elérhető közelségbe hozni az on-line marketing előnyeit és profitnövelő megoldásait.

Még egyetlen fizetős szolgáltatásunk, a találati oldalon történő hirdetés elhelyezése is nagyságrendekkel olcsóbb, mint az a magyar weben megszokott volna. Szeretnénk, ha minden vállalkozásnak lenne esélye kipróbálnia ezeket a lehetőségeket, ezért vezettük be idén áprilisban a Standard Plus hirdetési formát, melyben egy hónapra mindössze 3000 Ft+áfáért (nem elírás, valóban háromezer forintért) adunk kiemelt első helyet a találati listánkon az adott településen 200 000 lakosig öt, a cég által kiválasztott kulcsszóra. 

Alexa.com-statisztika
Magyar cégtudakozók látogatottsága az elmúlt egy hónapban.
Forrás: Alexa.com, 2010. okt.

 
A hirdetési modell sikeres. Köszönhetően a Google-lel folytatott kiemelt partneri viszonynak (Premium AdSense-tagság), olyan hirdetési modellt dolgoztunk ki, amely elkerüli a reklámok kéretlenségét: csak akkor jelenik meg, mikor potenciális vásárlója jár az oldalon, és ekképp a látogató is hasznos tartalomként találkozik a hirdetéssel, nem pedig tolakodó és irreleváns elemként. Ha valaki az Ön településén olyan szolgáltatásra keres, amellyel az Ön cége rendelkezik, akkor hirdetése minden találat előtt jelenik meg, többszörös linkkel a céges weboldalára, cylexes adatlapjára, mindehhez pedig ingyenes telefonálási lehetőséget is biztosítunk potenciális vásárlója számára.

Oldalunkon naponta több mint 100 000 oldalletöltést generál több tízezer látogatónk. Magyarország leglátogatottabb cégtudakozójaként mi nagy hangsúlyt fektetünk a felmerült igények kielégítésére, hiszen ez sikerünk kulcsa. Mivel sokan jelezték, hogy nem csupán néhány településen szeretnének az első helyen megjelenni a kulcsszavakra, hanem globálisan, valamennyi oldalon, ezért bevezettük a Standard Global szolgáltatásunkat.

  • cylex-tudakozo.hu
  • cegtudakozo.hu
  • cegbongeszo.hu
  • aranyoldalak.hu
  • internettudakozo.hu

Google Trends-statisztika

Néhány magyar cégtudakozó látogatottsága 2010-ben.
Forrás: Google Trends, 2010. okt.

Olyan hirdetést mutatunk a látogatóknak, amilyen érdekli őket, azt reklámozzuk, amit éppen keresnek – ez a természetes igény a modern webhirdetések területén. Hasonló látogatottságú oldalakon a reklámcsíkok ára egy hónapra több százezer forintos nagyságrendűek lehetnek. Szinte hihetetlen, de a mi látogatottságunk harmadával sem rendelkező konkurens cégtudakozónál több mint hetvenezer forintba kerül egy hónapban a találati lista elejére ugrani. Van, aki bedől ennek az ajánlatnak, mi azonban sosem építettünk a hiszékenységre: olyan ajánlatot akarunk tenni, ami azokat győzi meg leginkább, akik már felismerték az internetes hirdetésben rejlő potenciált, és nem hagyják megvezetni magukat.

A Standard Plus és Standard Global működéséről munkatársaink szívesen adnak tájékoztatást az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: 0621-38-19-634
E-mail: info@cylex-tudakozo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: google hirdetések alexa cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr282336423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása