HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Facebook-integráció a Cylexen

2010.10.04. 11:48 S. Zoltán

Azzal, hogy a legfontosabb keresőkifejezésekre már a Google legelső találatai közé kerültünk, elértük, hogy új kihívások felé is kell néznünk. Mivel mindig nyitottak voltunk a cégek ismertségét növelő technikákkal szemben, egyértelművé vált, hogy be kell építenünk oldalunkba a legelterjedtebb közösségi oldal, a Facebook lehetőségeit.

Lájkolja a cégét?

Világszerte több mint 150 millió ember használja a Facebook like gombját, ha ki szeretné fejezni, hogy valami tetszik neki. Magyarországon is forradalomszerű fejlődésen ment át a Facebook azzal, hogy megjelentek a különböző weboldalakon ezek a gombok, és általuk az emberek egyetlen mozdulattal elmondhatják ismerőseiknek, ha tetszik nekik valami. A lájkolás mint ige hetek alatt terjedt el a köznyelvben.

Minden céges adatlapon megjelent a „Tetszik” feliratú gomb. Ha látogatóit, vásárlóit elirányítja cylexes adatlapjára, ahol megtekinthetők az Ön által megadott információk, föltöltött videók, elérhetőségei stb., akkor egyetlen gombnyomással beléphetnek a cégét kedvelők klubjába. Egy átlagos Facebook-felhasználónak 130 ismerőse van. Ha valaki elégedett cége szolgáltatásaival, és rákattint erre a gombra, üzenőfalán keresztül valamennyi ismerőse látja majd az ajánlást.

Belépés Facebook-fiókkal

A regisztrációs folyamatot is könnyítettük oldalunkon azzal, hogy a továbbiakban gyakorlatilag nem is lesz rá szükség: bőven elegendő, ha bejelentkezéskor rákattint a „Belépés Facebook-felhasználóval” feliratú gombra, és úgy írhat véleményt cégekről, szolgáltatásokról, hogy semmi egyebet nem kell tennie.

Ez egy komoly kényelmi funkció a felhasználók számára, és szintén hasznos fejlesztés a cégeknek, mert ettől több véleményt, könnyebb kezelhetőséget remélünk, valamint megkönnyítettük a barátok értesítését is.

Cylex a közösségi médiában

FacebookTwitterElindítottuk saját Facebook-oldalunkat, ahol a minket érintő változásokon túl a cégek által biztosított kedvezményeket, nyereményjátékokat hirdetjük meg.

Követhetőek vagyunk Twitteren is. Magánszemélyek számára a kedvezmények és új információk, cégek számára pedig a konkurenciakövetés és új lehetőségek megismerése miatt érdemes követőnkké válniuk.

Szólj hozzá!

Címkék: facebook online marketing community twitter cylex smo cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr692336741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása