HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

A Cylex az Online Marketing Expón!

2010.10.11. 11:42 S. Zoltán

A Cylex Tudakozó is kiállítója az október 15-én megrendezésre kerülő Online Marketing Expónak. Szeretnénk, ha a vállalatvezetők személyesen találkozhatnának velünk, és minden kérdésre szemtől szemben adhatnánk választ. Ezért nagyon szívesen fogadunk bárkit a standunknál, és ígérjük, hogy egy kis meglepetéssel is készülünk.

A rendezvényre ráadásul készítettünk egy nagyon menő új vállalati illusztrációt, amellyel aznap jelenünk meg először. Ezért ezt még ma nem is mutathatom meg, de talán a mellékelt kis képrészletből ki lehet találni, hogy mire gondoltunk :)

Az ország legnagyobb kkv-rendezvényének nevezett eseményre tehát október 15-én, pénteken kerül sor a IV. kerületi Jégpalotában. A belépő ára 10 000 forint, de ezt nem a kiállítók kapják, és teljes egészében levásárolható, így akár nálunk is beváltható lesz valamelyik Standard hirdetési csomagunkra.

Még az is lehet, hogy valami kiderül az új megjelenésükről, és a hónapok óta tervezett vadonatúj szolgáltatásunkról. De már ezzel az infóval is túl sokat mondtam, úgyhogy találkozunk a rendezvényen, ha pedig nem tud eljönni, utólag megírjuk, milyen volt.

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás online marketing cylex tudakozó marketing expo

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr702362564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása