HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Bemutatkoztunk a W3C-nél is

2010.11.02. 12:34 S. Zoltán

A W3C (World Wide Web Konzorcium) a web feltalálója, Tim Berners-Lee által vezetett nemzetközi szervezet, mely a webet általánosan elfogadott szabványok kidolgozásával teszi biztonságosabbá, használhatóbbá.

A Cylex elkötelezett abban a munkában, mely az internetet egy mindenki által szabadon, könnyen és biztonságosan használható kommunikációs csatornává kívánja tenni. Ezért vállaltuk, hogy a világszerte bő háromszáz fős W3C tagjává válunk, és többek között az IBM, Microsoft, Apple, Nokia stb. mellett mi is szerepet vállalunk a web alakításában.

A W3C Magyar Irodája október 28-ára műhelykonferenciát szervezett a készülő HTML5 nevű szabvány bemutatására, melyen az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy bemutatkozhattunk nem sokkal Michael Smith előadása előtt, aki Japánból érkezett, hogy az HTML5-ről beszéljen. Magyarországon velünk együtt is mindössze három W3C-tag van, Romániában pedig csupán mi.


A szakmai közönség előtt szóltunk néhány szót arról, mit jelent számunkra a W3C-tagsággal járó felelősség, valamint röviden beszéltünk a 2011-es céljainkról. Reményeink szerint korszerű, közösségi szemléletű modellben dolgozhatunk tovább, szorosabb együttműködésben a konzorciummal.

Az, hogy a Cylex igyekszik kivenni részét a web legújabb megoldásaiból, szavatolja, hogy naprakészek vagyunk az új lehetőségek és trendek szempontjából, így látogatóinknak – legyenek cégek vagy véleményíró felhasználóink – egyaránt megbízható és igényes tartalmat szolgáltathassunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: w3c cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr622415810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása