HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Újdonságok a Cylex Tudakozón

2011.01.19. 17:09 S. Zoltán

Sokan észrevették már, hogy a múlt héten megjelent egy indikátor a cégek adminisztrációs felületén. Ez egy adatlapállapot-jelző, amely segít a cégtulajdonosoknak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki adatlapjaikból, így előrébb kerülhessenek a mi keresőnkben, ezen keresztül pedig a külső keresőprogramokban, például a Google-ben. Ehhez kapcsolódik, hogy kollégáink ma is keresőoptimalizációs konferencián vesznek részt: a kétnapos SuperSEO konferenciát a Galyatetőn tartják. Amit ott tanultunk, arra fogjuk használni, hogy az Ön adatlapja előrébb kerülhessen a keresésekben!

Néhány adatlapon már megjelent a Google StreetView szolgáltatása is, így egy adott székhely, bolt stb. akár képszerűen is megtekinthető a látogatók számára. Példa itt.

Elkészítettünk egy új oldalt a gyakran ismételt kérdésekkel, ez tegnap óta itt érhető el.

Szólj hozzá!

Címkék: seo keresőoptimalizálás segítség cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr362598199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása