HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Interjú technikai igazgatónkkal

2011.03.29. 13:25 S. Zoltán

A SEO Blog interjút készített Papuscan Imrével, a Cylex Tudakozó technikai igazgatójával. Részletek a beszélgetésből:

„Sok országban nem ritka, hogy két cégkatalógus is legyen a 100 leglátogatottabb oldal között, nekünk [magyaroknak] még nem sikerült bekerülni. Magyarországon ehelyett teret nyertek a »lehúzós« tudakozók. Pénzt kértek a feliratkozásért, némelyek olyan vállalkozásoktól is, amelyek nem kérték, hogy ott legyenek. Fűt-fát ígértek, garantált első helyezést a Google-ben, látogatók tömegeit – sok pénzt kértek és keveset adtak. Sok kárt okoztak a piacon; a kisvállalkozók bizalmatlanokká váltak nemcsak a cégkeresőkkel szemben, de általában az internetes hirdetési rendszerekkel szemben is.”

„Közhelynek tűnhet, de mi nagyon komolyan veszünk minden negatív kritikát és folyamatosan elemezzük, hogy hol lehet jobbá tenni a szolgáltatást. Az interneten is monitorizáljuk, hogy ki mit beszél rólunk és kielemezzük, reagálunk rá. Nemrég valaki panaszkodott az összes cégkatalógusra, köztük ránk is, hogy nem találja meg amit szeretne. Kiderült, hogy nekünk egész jó adatunk volt és sok idegességet megspórolt volna, ha nálunk keres – egyetlen cég volt a településen, aminél végül vásárolt is.”

„Szerintem idén sokat fogunk szerepelni a hírekben. Egyre többet fektetünk brandépítésbe, szép új designt kapott az oldal, lesz egy szimpatikus kabalafiguránk is. Sok tervünk van, és a piac meghatározó szereplője szeretnénk válni hosszú távon.”

A teljes interjú itt elolvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőoptimalizálás interjú cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr752781667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása