HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Még újabb lehetőségek

2011.05.20. 15:20 S. Zoltán

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy időről időre szélesítsük a vállalkozásoknak kínált ingyenes szolgáltatásaink körét. Most három olyan új funkció jelent meg oldalunkon, mely várakozásaink szerint növelheti a cégek eredményességét.

Szolgáltatási helyek

Adja meg könnyedén, hogy cége hol tevékenykedik: Budapesten, Szeged környékén vagy a XIV. kerületben stb. Ha valaki a környéken keresgél, megtalálja Önt. Ezt a mezőt mindenképpen töltse ki, mert segíthet előrébb kerülni a keresésekben.

Válaszoljon a véleményekre

Portálunk nemcsak cégadatbázis, de véleménygyűjtő oldal is: számunkra mindig fontos volt látogatóink, az Ön potenciális érdeklődőinek véleménye. Adunk a szavukra, és igyekszünk keresési listánkban is előkelőbb helyre sorolni azokat, akik kiemelkedő minőségű termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal elismerésnek örvendenek. Egy dologgal azonban eleddig adósok maradtunk, ám most ez is megváltozik: már válaszolhat is a profiloldalára érkező véleményekre!

Sokan kérik, hogy egy kellemetlen kritikát töröljünk az oldalról, azonban az interneten a rossz hang elhallgattatása nem a legjobb megoldás. A Streisand-effektusnak nevezett jelenség mutat rá a legjobban, miért kell vigyázni: az ismert amerikai előadóművész, Barbra Streisand 2003-ban megpróbált eltüntetni az internetről egy, a házáról készített fotót. Ha fölbukkant egy weboldalon, azonnal perrel fenyegetőzve levetette; az eredmény: a fényképet az emberek megosztották egymás között, egyre több és több weblapon tűnt föl, míg végül sokkal közismertebb lett, mint eredetileg lett volna. A vélemények cenzúrázása helyett a hitelességnövelés egyik legjobb módja, ha a kritikákra higgadt, tárgyilagos választ adunk, mellyel bizonyítjuk, hogy komoly vállalkozásként a fölmerült problémákat orvosolni próbáljuk. Használjuk bölcsen az új lehetőséget!

Hasznos fájlok feltöltése

Sokan kérték tőlünk, hogy megoszthassanak néhány fájlt az érdeklődőkkel, és nem látjuk akadályát, hogy ilyen funkciót is indítsunk. Mostantól különböző dokumentumait (használati utasításokat, táblázatokat stb.) könnyedén föltölthet és megjeleníthet a látogatók számára.

Közösségi oldalak

Ha cége rendelkezik Twitter-fiókkal vagy Facebook-oldallal, akkor annak megadása után mostantól a cégprofilján is szerepeltetheti ezeket. Twitter- és Facebook-üzenetei ezután megjelennek a profilján is, így sokkal könnyebben kommunikálhat az érdeklődőkkel, valamint automatikusan megjelentetheti a legfrissebb híreket, információkat, akciókat – bármit, amit szeretne.

Kapcsolódó újítás, hogy a vélemények már megoszthatók a fönti közösségi oldalakon, valamint Google-fiókkal is be lehet lépni hozzánk.

Szólj hozzá!

Címkék: facebook online marketing twitter smo cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr82910556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása