HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Új megjelenés itt is és ott is

2011.10.27. 15:38 S. Zoltán

Régen jelentkeztünk, de ez nem azt jelenti, hogy tétlenkedtünk volna. Az elmúlt hónapokban egy remekül sikerült csapatépítés, valamint egy nagy, komoly project szervezése volt terítéken. Miközben a háttérben dolgozunk, hogy szolgáltatásaink minél jobbak legyenek és minél szélesebb körben használhatók, most néhány látványos változtatást szeretnénk bejelenteni.

 

Nemcsak blogunk külleme, de a cégek adminisztrációs felülete is megújult a magyar mellett a brit, olasz, francia, valamint román oldalainkon, de csupán néhány nap kérdése, hogy a többi országban is élesítsük. Az új felület véleményünk szerint sokkal jobban átlátható, a kihasználható funkciókat könnyebben elérhetővé, a cégprofilon való munkát pedig izgalmasabbá teszi.

A belépés után az adminisztrációs főoldalon a vezérlőpult (az elérhető aloldalak ikonszerűen felsorolva) és egy státuszindikátor jelenik meg: százalékosan jelezzük, hogy az elérhető CYLEX-szolgáltatások mekkora részét használta ki eddig, hogy cégprofilja a lehető legtöbb információt tartalmazza és a legtöbben találjanak rá. A még kitöltetlen mezőket és parlagon hagyott lehetőségeket külön is felsoroljuk, így néhány perc alatt kihasználhatja összes szolgáltatásunkat.

Eközben elindult szlovák oldalunk is. Hamarosan a magyar közönségnek is mutatunk valami újat.

Szólj hozzá!

Címkék: design franciaország szlovákia románia olaszország nagy britannia cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr243334123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása