HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Próbálja ki a különleges ajánlatokat!

2011.11.17. 17:12 S. Zoltán

Hónapokkal ezelőtt vezettük be oldalainkon a különleges ajánlatok adásának lehetőségét: a vállalkozások kedvezménykuponokat kínálhatnak a CYLEX Tudakozóról érkező vásárlóiknak, ezért cserébe pedig mi előrébb soroljuk őket a találati oldalainkon.

Különleges ajánlatok a CYLEX-en

A különleges ajánlatok beállítása gyors és egyszerű lehetőség az érdeklődések számának növeléséhez. Próbálja ki ezt az ingyenes marketinglehetőséget is a karácsonyi időszakban!

Előfordulhat, hogy egy vállalkozás nem csupán százalékos engedményt tudna adni termékeinek, szolgáltatásainak árából, hanem másféle kedvezményt, promóciót indítana. Erre is van lehetőség: akár hosszabb leírással rendelkező kuponokat is kiállíthat cégadminisztrációs felületünkön. Az ajánlata pedig nem csupán a cégprofilján, de a találati oldalainkon is megjelenik majd! Nézzen meg egy példát a különleges ajánlatra itt!

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes kupon ajánlatok karácsonyi ajándékok cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr213390276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása