HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

A német CYLEX és a Télapó összefogása

2011.12.02. 14:09 S. Zoltán

A CYLEX németországi oldala a karácsony közeledtével fontosnak érzi a társadalmi szerepvállalást is. Pontosan tudjuk, hogy vannak olyan gyermekek, akiknek ez a nagyon fontos ünnep nem lehet olyan boldog, amennyire szeretnénk.

Úgy döntöttünk, hogy kabalánk, Alex segítségével gyűjtést indítunk a beteg, sérült vagy háborús trauma miatt szenvedő kisgyermekek részére, az összegyűlt pénzt pedig a Friendensdorf Internationalnek továbbítjuk.

A célunk 5000 euró összegyűjtése, a CYLEX pedig kezdetnek azonnal 1000 eurót ajánlott föl a gyűjtési alapba. Így (bár csak most indult a kampány) máris 1460 euró áll rendelkezésre. A felajánlásokat itt lehet megtenni.

A kampányhoz készült filmünket – melyben a CYLEX egyik új szolgáltatása is megtekinthető, mely hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik – itt tekinthetik meg:

 

Szólj hozzá!

Címkék: németország cylex karácsonyi ajándékok

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr233431749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása