HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Cége megjelenése GPS-ben

2011.04.04. 12:46 S. Zoltán

Magyarországon is jelentek meg szolgáltatók, melyek vállalják, hogy egy éves díjért cserébe cégét megjelentetik a navigációs készülékekben. Képzelje el, hogy valaki előveszi okostelefonját, mert megéhezett, a környéken pedig több pizzéria is van, ám csak egyik jelenik meg a Google Maps térképszolgáltatásában! Nem nehéz kitalálni, hogy ennek az étteremnek jóval nagyobb esélye lesz, hogy az illető oda tér be.

Manapság körülbelül egymillió GPS-készülék vagy navigációra alkalmas mobiltelefon van a piacon, így mindenképpen célszerű mobilokra is optimalizálni. Ez nemcsak presztízskérdés, de alapvető fontosságú marketingtevékenység is.

A Cylex Tudakozónál lehetősége van arra, hogy térképen is jelezze cége elhelyezkedését, így a Google Mapsen, ezáltal navigációs készülékekben is megjelenik, hogy hol található. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Szólj hozzá!

Címkék: segítség térkép cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr932798571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása