HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Új lehetőségek a Cylex Tudakozón

2010.06.03. 11:43 emerikusz

         Régi adósságunkat törlesztettük, amikor beépítettük a nyitvatartási időt a rendszerbe - sok cég és látogató hiányolta ezt a múltban. Az üzletek a lehetséges fizetési módokat is beállíthatják az adatlapjukon. Ezzel egy olyan fejlesztési folyamat indult el, amelynek az eredménye az lesz, hogy a vállalkozások és a tudakozó látogatói még több és még hasznosabb ingyenes szolgáltatáshoz jutnak. Várjuk az ügyfeleink ötleteit is arra vonatkozóan, hogy milyen újításokat látnának szívesen.


         Számos olyan adatlap volt ahol a cégek kedvezményeket kínáltak a leírásban azoknak a vásárlóknak, akik megemlítik a Cylex-et. Ezt az igényt figyelembe véve alakítottuk ki a „special offer” – kedvezmények – rendszerét. Azok a cégek, akik valós kedvezményeket kínálnak fel a Cylex Tudakozóra hivatkozó vásárlóknak első helyre kerülnek a találati oldalakon és a kedvezmény mértéke is látható. Ez a megoldás hasonlít a sokak által használt kuponos rendszerre – itt is ki lehet tölteni a kuponkód szövegét, amit ismernie kell minden vásárlónak, aki a kedvezményt igénybe szeretné venni.
 

 

1 komment

Címkék: nyitvatartás tudakozó kupon cylex ajánlatok kedvezmények cylex tudakozó fizetési lehetőségek special offer

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr192053060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bel 2010.06.04. 10:17:02

Sziasztok!
Teljesen jó ötletnek találom, hogy ezeket az elemeket is beépítették a tudakozóba. Így még pontosabb információk kaphatók egy keresett cégről.Fontos, mert például csak akkor keresnek telefonon, amit a nyitvatartási, ügyfélfogadási idő megszab. Pl. www.neujob.hu/elerhetoseg.html
süti beállítások módosítása