HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Bemutattuk készülő meglepetéseinket

2010.10.20. 10:40 S. Zoltán

Az október 15-én megtartott Online Marketing Expón a Cylex Tudakozó kiállítói standdal vett részt, ahol a megjelent több száz érdeklődő cégvezető megismerkedhetett csapatunkkal, és először Magyarországon személyesen tehették föl kérdéseiket a nemzetközi Cylex-tudakozócsoport működéséről. A rendezvényre nemcsak ismeretterjesztő kiadványokkal és némi promóciós ajándékkal készültünk, hanem megmutattuk, min dolgoztunk a nyári hónapokban.

Cylex Tudakozó

Nagy élmény volt találkozni olyanokkal, akik nap mint nap használják a Cylex Tudakozót, ráadásul on-line marketinggel foglalkozó rendezvény lévén sokan hivatásszerűen is ajánlják ügyfeleiknek, hogy jelen legyenek nálunk, mivel ez nemcsak ingyenes és teljesen költségmentes, hanem közvetlen hasznot is hoz.

Sokan úgy emlékeztek ránk, mint „az az oldal, amely mindig elsőnek jön föl Google-ben”, és ez nagyon hízelgő számunkra (és külön elismerés a keresőoptimalizálással foglalkozó szakembereinknek is), de komoly teher is, mivel ezzel felelősség is jár. Az érdeklődőknek elmondtuk, hogy több mint száz alkalmazottunk közül sokan adatpontosítással foglalkoznak, hogy versenytársainknál pontosabb adatbázisunkat fönn tudjuk tartani.

Volt, aki nem is akarta elhinni, hogy a kiállító négy személy (vezérigazgatónk, technikai igazgatónk, marketinges kollégánk és online community managerünk) valóban a Cylexnél dolgozik: „Szinte el sem hiszem, hogy lehet találkozni önökkel” – mondta. Pedig valóban egy nagy csapat dolgozik a háttérben, hiszen 25 országban működő cégtudakozóinkat naponta több mint egymillió személy keresi föl.

A leggyakoribb kérdés egyébként tényleg nagyon sokszor hangzott el. Mikor megkérdezték, akik nem ismertek, hogy végül is mivel foglalkozunk, mindig fölmerült. Elmondtuk, hogy nálunk a vállalkozások ingyenesen kapnak adatlapot és valamennyi szolgáltatásunk szintén ingyenes, sőt garanciát vállalunk arra, hogy az is marad. Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem kap majd az év végén számlát, csekket a cég, mi így köszönjük meg, hogy frissítik adatlapjukat. Ekkor azonban mindenki megkérdezte: „de akkor miből működnek?” Nagyon szokatlan itthon, hogy egy weblap sem látogatóitól, sem a feliratkozott cégektől nem kér pénzt. Pedig ez nem valamiféle trükk: egyszerűen csak Google-modellben működünk, így a bevételeket a reklámok generálják, Premium AdSense-partnerként pedig egy Google-munkatárs segít a hirdetések elhelyezésében, megjelenítésében. Még a Standard Plus és Global hirdetési csomagunkat is azért vezettük be, mert azt a vállalkozások kérték.

Néhányan kritikát is megfogalmaztak, főleg azzal kapcsolatban, hogy az oldal megjelenésén lenne mit csiszolni, és ezt mi is érzékeltük. Éppen ezért a Cylex-csoportban Magyarországé a vezető szerep abban, hogy egy új megjelenéssel bizonyíthatjuk be ismét: meghallgatjuk az ötleteket. Minden kritikát szívesen fogadunk, így az elmúlt hónapokban egy vadonatúj megjelenést dolgoztunk ki. Az új megjelenés színvilágán és egy bemutató képernyőképén túl itt jelentettük be először, hogy egy új közösségi vásárlási modellen dolgozunk.

Cylex Tudakozó

Ezekről részletesebben is olvashatnak hamarosan ezen a blogon. Hamarosan az expóra készült bemutakozó e-könyvünket ugyanitt szabadon elérhetővé tesszük.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika hirdetes cylex cylex tudakozó marketing expo

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr632380647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása