HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Új és hamarosan induló szolgáltatásaink

2011.02.07. 09:52 S. Zoltán

A Cylex Tudakozó szolgáltatásait igyekszik a legnépszerűbb közösségi oldalra is kiterjeszteni. Reméljük, felhasználóink hasznosnak fogják találni, hogy immár a Facebookon is kereshetnek cégeket, szolgáltatásokat, véleményeket írhatnak és oszthatnak meg.

Nézze meg, próbálja ki applikációnkat, csatlakozzék, hívja meg barátait, jelölje meg kedvenc cégeit! Ha van kedve, nézze meg Facebook-oldalunkat is!

A céges adatlapon az épp aktuális Skype-státusz elérhetővé vált, így a látogató tudja, keresheti-e a megadott szolgáltatót az azonnali üzenetküldő szolgáltatáson keresztül épp abban a pillanatban. Ehhez engedélyezni kell a Skype-ban, hogy látható legyen a weben is az aktuális státusz (a beállításokon belül a biztonság fül alatt lehet ezt megtenni).

Érdekes újítás, hogy azoknál a vállalatoknál, ahol ilyen szolgáltatás van, egy 3D-s túrában megismerhető lesz a cég telephelye, boltja stb., ezzel is megkönnyítve az eligazodást. Egy példa itt található.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk az ingyenes telefonálási lehetőségre is, mely most is működik – a felhasználók költségmentesen hívhatják a cégeket azok adatlapján keresztül –, de természetesen érezzük a szolgáltatás iránti igény növekedését, így e téren hamarosan újításokkal, Magyarországon egyedülálló megoldásokkal jelentkezünk.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon térkép facebook cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr982643861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása