HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Megéri-e cégtudakozóban való részvételért fizetni?

2010.12.20. 16:57 S. Zoltán

Ezt a kérdést feszegeti kiváló alapossággal Jároli József keresőoptimalizációs szakember saját weboldalán. Mivel a hazai cégtudakozók területe nemcsak nagyon elhanyagolt, de sokak számára érzelmi töltöttséggel fűtött területe is a szakmának, nagyon örültünk egy tárgyilagos, korrekt elemésnek.

Nem szeretnénk marketinges szöveggel bizonygatni, hogy miért gondolkodunk másképp, mint sok tudakozó, jó, ha ezt felhasználóink maguk veszik észre. Bár ez furcsa lehet éppen egy cégtudakozótól, de egyetértünk a szakember véleményével: ár–érték arányban a legtöbbször egyszerűen nem éri meg fizetni ezeknek a weboldalaknak. Ahogyan azt cikkeiben Jároli úr is kimutatja: a cégkeresők többsége elhanyagolható látogatottsággal rendelkezik. Minket hoz föl példának nagyágyúként emlegetve a Cylexet (ezt köszönjük) mint a leglátogatottabb magyar oldalt. Mi pedig éppenséggel nem kérünk pénzt a cégektől azért, mert szerepelnek nálunk és szolgáltatásainkat használják.

Úgy gondoljuk, az a legkevesebb, hogy díjmentességgel köszönjük meg a bizalmukat. Ezért egyetértünk azzal az állásponttal, hogy a cégvezetők sokszor nagyon szűkös marketingköltségeit ne cégoldalakon történő regisztrációra, hanem hirdetésekre és más on-line marketingeszközökre költsék.

Ahogyan eddig is, mi 2011-ben is garanciát vállalunk arra, hogy nálunk sem regisztrációs, sem egyéb költség nem jelentkezik. Köszönjük, hogy Magyarország leglátogatottabb cégkeresője lehetünk!

A hivatkozott cikksorozatot itt érhetik el.

Szólj hozzá!

Címkék: seo keresőoptimalizálás kritika link optimalizálás cégtudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr112528262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása