HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Kedvezményes kuponok

2011.06.10. 12:40 S. Zoltán

Mivel hazánkat is elérte a kuponos vásárlás, tőlünk is egyre többen kérdezik, hogyan tudják igénybe venni jelenleg is több száz érvényes kedvezményünket. Fontosnak tartjuk, hogy látogatóinknak valódi, jelentős kedvezményeket kínáló cégek kerüljenek előrébb találati listánkon, így egyre többen kínálnak akár 30–50%-os árengedményt is hosszabb-rövidebb időre.

Ha a cég profiloldalán a kupon szövege alatti „Nyomtatás” szóra klikkel, egy könnyen kinyomtatható változatot kap, melyben a kedvezmény leírásán és egy térképen túl az adott cég elérhetőségeit is megtalálja. Sőt QR-kódokat is elhelyeztünk az oldal alján, így okostelefonjával egy pillanat alatt küldhet e-mailt, nézheti meg a cégprofilt, telefonálhat vagy keresheti meg térképen az adott boltot.

Ne feledje, hogy valamennyi aktuális kedvezmény megtekinthető ezen a linken, valamint cégét is előrébb sorolhatja találati listánkon, ha árengedményt ad a tőlünk érkező vásárlóknak. Jó spórolást!

Szólj hozzá!

Címkék: kupon ajánlatok

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr102972875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása