HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Cylex-újdonságok a nagyvilágból

2011.02.15. 12:15 S. Zoltán

Bizonyára a többség tisztában van vele, hogy a magyarországi Cylex Tudakozó csak egyike a CYLEX-csoport világszerte ismert és működő cégtudakozó-hálózatának. Jóllehet a hazai csapat szívéhez ez áll a legközelebb, részt veszünk a teljes CYLEX-hálózat munkájában, így néhány friss hírrel szolgálunk itt is a tavalyi év végén, illetve a 2011-es év legelején bemutatott újdonságainkból.

Büszkék vagyunk rá, hogy olaszországi cégkatalógusunk a legdinamikusabban fejlődő a régióban. Erről olasz oldalunk blogjában számoltunk be.

Nagy-britanniai oldalunkhoz készült egy applikáció iPhone-okra. Ezen az oldalunkon naponta száznál is több felhasználói vélemény érkezik, így itt próbáljuk ki a szoftvert először, de sikere esetén idővel más oldalainkkal is működni fog.

Nagy-britanniai, kanadai és amerikai oldalunk véleményei megjelentek a Google Placesben is.

A nemzetközi porondon szerzett tapasztalatok természetesen a magyar oldalunkat látogatók számára is előnyöket jelentenek majd. Köszönjük, hogy a 25 országban működő CYLEX cégtudakozóját használják!

Szólj hozzá!

Címkék: usa kanada olaszország iphone nagy britannia vélemények cylex cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr182662632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása