HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Miért jó a Cylex Tudakozó és miben más mint a többi internetes cégkereső

2010.05.03. 14:44 emerikusz

 

1.       Kiemelkedő látogatottság.
 
Első hely az országos és általános internetes cégkeresők között. Napi több mint 100.000 látogatás, 60.000 egyedi felhasználó, több százezer oldalletöltés.
Összehasonlítás céljából alkalmas az Alexa (jelenleg a 150. legnépszerűbb oldal) vagy a Google Trends.
 
Tudakozók rangsorolása látogatottság szerint http://cylex.blog.hu/2010/01/07/2009_decemberi_google_pagerank_update
 
2.       Kitűnően optimalizált oldal.
 
A látogatók fele érkezik Google keresésekből. Nagyon sok kulcsszóra vagyunk az első helyen és kiemelkedő pozícióban. Hamar felkerülnek az új tartalmak.
 
 
3.       Ingyenesség.
 
A feliratkozás és minden egyéb szolgáltatás ingyenes. Nem küldünk számlát egy év után, mint más internetes tudakozók. A Google üzleti modelljében hiszünk: ingyenes szolgáltatások – bevételek a reklámfelületekből.
Szintén ingyen előre lehet kerülni a keresési eredményekben az un. Cylex Silver Díj program által.
 
4.       Nemzetközi háttér, képzett munkatársak.
 
Közel 100 alkalmazott Európa szerte, akik kimagasló tudással rendelkeznek saját szakterületükön. Erőss anyagi és technikai háttér szemben a korlátozott lehetőségekkel bíró 1-3 emberes cégekkel. Világszerte sikeresen működő cégkatalógusok: cylex.de, cylex-uk.co.uk, cylex-france.fr, cylex.pl, cylex.pt, cylex.fi, cylex.ca stb. Számos olyan egyedi szolgáltatást fogunk fejleszteni a közeljövőben ami nem lenne kivitelezhető ilyen erős háttér nélkül.
 
5.       Élő közösségi oldal.
 
A véleményíró közösség tagjai naponta látogatják az oldalt és potenciális vásárlóként lépnek fel. A rendszeres nyereményjátékok és akciók folyamatosan fenn tartják a tagok érdeklődését.
 
6.       Véleményportál.
 
Véleményeket lehet olvasni és írni cégekről. Előnyt szereznek azok a vállalkozások, akiknek több elégedett ügyfelük írja meg véleményét az oldalon.
 
7.       Térkép és útvonaltervező.
 
A tájékozódást integrált térkép és útvonaltervező segíti. Jelen vagyunk a Google térképes keresőjében. Azokban az országokban ahol elérhető a Streetview szolgáltatás ez megjelenik a cég adatlapján is. Ki lehet javítani a Google által hibásan pozícionált helyeket.
 
8.       Cégbemutató videók.
 
Egy extra lehetőség bemutatkozásra. A videók előkelő helyen szerepelnek a Google videókeresőjében, video.google.com
 
9.       Google PageRank 6.
 
Tükrözi a Google, szakmai szervezetek, partner cégek és a közösség bizalmát.
 
10.   Premium Adsense Publisher.
 
Különleges partneri viszonyt jelent, egy tanácsadó (Google alkalmazott) segít hatékonyan elhelyezni az AdSense hirdetéseket. A Google térképek integrálását is személyes kapcsolattartó segíti.
 
11.   W3C tagság.
 
Idejében értesülünk az új technológiákról, szabványokról, sőt lehetőségünk van beleszólni azok alakulásába. Első és mindezidáig egyetlen romániai tag vagyunk, de elsősorban a magyar iroda munkájában kívánunk részt venni.
 
12.   Hírlevél.
 
A cégek által feltöltött tartalmak: hírek, cikkek, üzleti partnerek keresése stb. egy 2-3 hetente jelentkező hírlevél formájában eljutnak több tízezer vállalkozáshoz.
 
13.   Ingyenes telefonálás.
 
     A vezetékes számokat ingyen lehet hívni a cégek adatlapjáról. Lehetőség van két telefonszám összekapcsolására vagy fülhallgató segítségével beszélni. Sem a cég sem az ügyfél nem fizet a szolgáltatásért.
 
14. Linkek.
 
     Teljes értékű linket adunk a cég adatlapjáról, ami sokat segit a honlapok optimalizálásában.
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: google látogatottság telefon pagerank seo keresőoptimalizálás térkép ingyenes hírlevél community optimalizálás alexa tudakozó cégkatalógus vélemények cégadatbázis linkkatalógus ingyenes telefonálás természetes linkek

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr761971271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása