HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

A Cylex Tudakozó közleménye

2010.10.05. 12:16 S. Zoltán

Sajnálattal olvastuk a Tékozló Homár nevű blogon megjelent marketinglevelet, melyben egy magyarországi cégkereső üzemeltetője azt állítja, hogy a Google-lal kötött opciós szerződés miatt a találati lista első oldalán jelenik meg oldala.

Szeretnénk kifejezni azt, amit a lehető legtöbbször igyekszünk képviselni, mert úgy látjuk, Magyarországon a cégkeresők üzemeltetése merőben eltér a nemzetközi viszonylattól. A Cylex több mint 15 országban üzemeltet cégkatalógusokat, így van tapasztalatunk a különböző országokban megszokott modellekről. 2007-es magyarországi indulásunk azonban rossz meglepetéseket is tartogatott, mert szembesülnünk kellett a vállalkozások sokszor nagyon is jogos ellenérzésével.

Hiába dolgozunk évek óta több száz alkalmazottal azon, hogy napi több mint egymillió látogatónk elégedett legyen a világ minden táján, ha mások etikátlan eljárása miatt bizalmatlanság alakul ki a cégvezetőkben. Ismerjük a történeteket, melyekben bizonyos magyarországi – egyébként elhanyagolható látogatottsággal rendelkező – cégkeresők kéretlenül csekkeket küldtek a vállalkozásoknak, amelyek közül sokan be is fizették azt. Volt olyan konkurenciánk, amely a mi megszűnésünk hírét terjesztette.

Ezektől a stratégiáktól németországi központunk határozottan elhatárolódik. A Cylexnél mi ingyenes szolgáltatásokat kínálunk a cégeknek, és határozott ígéretünk és garanciánk, hogy nálunk ezen szolgáltatásaink ingyenesek is maradnak. Nekünk érték, ha egy vállalkozó frissíti nálunk adatlapját, és hasznosnak tartja oldalunkat, ezért mindent megteszünk, hogy elégedettek lehessenek.

A Google-lal nem köthető olyan szerződés, mellyel a találati lista első oldalára lehet kerülni, hacsak nem fizetett hirdetésként a hirdetési dobozba. Mi a Google kiemelt partnerei vagyunk, Premium AdSense-tagságunk van, ezért is érint minket különösen kellemetlenül ez az eset. Nagyon sokan dolgoznak azon, hogy magyarországi oldalunk a cégek és a látogatók számára is egyre pontosabb adatokkal, bővebb adatbázissal és hasznos szolgáltatásokkal működjék.

Ennek érdekében idén megújítjuk magyarországi oldalunkat, mely sikeres működése esetén a nemzetközi Cylex-csoportban is mintául szolgálhat majd. Ez a Cylex Tudakozónál dolgozó munkatársainkat büszkeséggel tölti el, és nem tűrhetjük szó nélkül, hogy gyakorlatilag valódi látogatottság, pontos és használható adatbázis nélkül, a szinte hetente felbukkanó újabb és újabb mini-cégkeresők károsítsák meg a hazai vállalkozókat.

Kérjük Önöket, tájékozódjanak, mielőtt bármelyik cégkereső mellett döntenek. A látogatottság mellett keressék az ingyenes szolgáltatásokat, és ne fizessenek százezreket valamiért, ami talán hetek múlva a süllyesztőbe kerül.

 

1 komment

Címkék: sajtóközlemény cylex tudakozó

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr862346403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaposlogisztika · http://kaposlogisztika.blog.hu/ 2010.10.07. 18:59:30

Korrekt tájékoztatás, remélem be is van már twitterelve; másfelől hiányolom a főoldalról a facebookos "tetszikelő/lájkoló" beillesztést, holott bőven elférne...
süti beállítások módosítása