HTML

Cylex Tudakozó

Magyarország piacvezető internetes cégkeresőjének, a Cylex Tudakozónak hivatalos blogja http://www.cylex.hu

Friss topikok

Twitter

Új céginterjúk és ingyenes telefonálás

2011.11.02. 10:06 S. Zoltán

A CYLEX Tudakozón aktív vállalkozások eddig is lehetőséget kaptak a hangsúlyosabb megjelenésre: a CYLEX Silver Díjjal vagy a különleges ajánlatokkal eddig is kiemelt helyre lehetett kerülni. Most egy új, meghívásos lehetőséggel bővült szolgáltatási körünk, melynek keretében néhány vállalkozással interjút készítünk online tevékenységükről. Az első megjelent beszélgetést a Mérleg-Adó 2000 Kft.-vel itt olvashatják.

Ingyenes telefonálás a CYLEX Tudakozón

Ezen kívül megújult ingyenes telefonálási szolgáltatásunk is: mostantól sokkal egyszerűbben indíthatnak hívást a cégprofilokról az érdeklődők. Ha megfelelő formátumban adja meg a vállalkozás a telefonszámot, megjelenik egy „ingyenes hívás” feliratú gomb a cégprofilon. Az érdeklődő egy mikrofon segítségével akár a számítógépen keresztül is beszélhet a céggel, de akár a saját telefonszámát megadva össze is kapcsoljuk a beszélgetést, így akár a telefonján, a megszokott módon is folyhat a beszélgetés – természetesen mindkettő fél számára díjmentesen, hiszen a felmerülő költségeket mi álljuk.

1 komment

Címkék: interjú kupon ajánlatok ingyenes telefonálás special offer

A bejegyzés trackback címe:

https://cylex.blog.hu/api/trackback/id/tr963346994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Állás hol? · http://www.cvonline.hu 2011.11.16. 10:14:21

Hajrá csak így tovább! Mindig valami meglepőt hoztok ki :)
süti beállítások módosítása